Jumaat, 28 Oktober 2016

AGEN DROPSHP DIPERLUKAN

Yang Berminat Ingin Menjadi Ejen Part Time & Full Time Untung Lumayan.

Syarat-Syarat menjadi agen.
💶 Mesti ada modal sendiri.
📢 rajin promote di facebook jika tidak mahu guna iklan berbayar. 
😋 jujur dalam berniaga & tepati masa jika buat perjanjian.
🚻 Wanita & lelaki berumur 18 tahun ke atas.
🙂 bersungguh-sungguh ingin mencari duit tambahan.


Dibawah ini senarai keungtungan jualan & harga jual serta jumlah beli untuk menjadi agen dengan kami.

BELI PAKEJ A.
Beli 20 botol dapat RM50.00 setiap botol. RM1,000. Harga jual RM60.00 setiap botol Untung RM1,200. (tidak termasuk kos poslaju) kos penghantaran PERCUMA dari kami.

BELI PAKEJ B.
Beli 50 botol dapat RM45.00 setiap botol. RM2,250. 
harga jual RM60.00 tidak termasuk poslaju. Untung RM3,000 (tidak termasuk kos penghantaran)

BELI PAKEJ C.
Beli 100 botol dapat RM40 setiap botol. RM4,000. Harga jual RM60.00 tidak termasuk poslaju. Untung RM6,000 (tidak termasuk kos penghantaran)

BELI PAKEJ D.
Beli 150 botol dapat RM35 setiap botol. RM5,250. Harga jual RM60.00 tidak termasuk poslaju. untung RM9,000. (Tidak termasuk kos penghantaran)

BELI PAKEJ E.
Beli 200 botol dapat Rm30 setiap botol. RM6,000. Harga jual RM60.00 tidak termasuk poslaju. Untung RM12,000. 200 botol ke atas lagi RM25.00 setiap botol.

Atau berminat ingin menjadi dronpship kami? Kelebihan Jadi Agen Dronship

 anda tidak perlu menjual.
 anda tidak perlu keluar beratur pos barang.
 anda tidak perlu buat iklan.
 anda tidak perlu parking barang. 
 anda tidak perlu pergi beli pos laju & tulis nama alamat untuk buat penghantaran.
 anda tidak perlu beli produk dari kami.
 anda tidak perlu simpan stok.
 anda tidak perlu keluarkan modal.

Apa Tugas Dronship?   

Langkah 1. 
Hanya promote gambar & teks produk kami di fb, instagram, swister, wechat di semua group whatsap anda apabila ada pelangan buat pembelian mereka akan masukkan bayaran ke akaun anda & anda bank in semula  RM50 .00  tu ke akaun kami.
Anda akan dapat untung RM10.00 untuk setiap botol atas setiap jualan yang anda buat.

Langkah 2.
Kemudian anda hantar  nama, alamat, nombor telefon & slip bayaran pembelian tadi ke 017-915 6790 untuk saya poskan produk mereka & begitulah untuk pembeli yang seterusnya. Mudah bukan? Part time or full time? Anda mampu jana pendapatan lebih RM100- RM200 sehari. jika anda hanya mampu buat jualan 10 botol satu hari anda sudah dapat bayaran RM100 & RM100x 30 hari= RM3,000 gaji agen dronship sebulan. jika rajin promote.Jadi apa yang anda tunggu lagi? Peluang tersedia di depan mata anda sekarang. Mahu atau tidak sahaja.Daftar agen dronship dengan kami & mulakan tugas anda sekarang.

Apa Syarat Untuk saya Jadi Agen Dronship?                                                                                                                                                 

1.  Daftar dengan kami terlebih dulu & anda akan dapat  2 botol minyak lintah paya asli.            2.  Pendaftaran ahli  RM100  seumur hidup.                                                                                         3.  ada telefon yang mempunyai  Whatsap  akaun bank                                                                  4.  jujur, rajin & tahu macam mana untuk promosikannya di facebook.

Yang berminat ingin menjadi agen atau dronship sila whatsap saya ke 0179156790 (cik zie) kos penghantaran untuk setiap pakej di atas mengikut berat. Selepas anda menjadi agen kami saya akan berikan gambar, teks & testimoni pelanggan serta kongsikan rahsia kejayaan seorang suri rumah (salah seorang dari agen jualan kami) yang berkejaya berjaya menjual produk ini dalam facebook sebanyak 250 botol lebih dalam masa 30-37 hari & mengaut semula keuntungan belasan ribu ringgit sebulan.

Tugasan anda setelah menjadi agen kami.
Setelah anda mendaftar menjadi pengedar kami anda boleh promote jualan anda di facebook, instalgram group whatsap atau di mana sahaja dan kami juga akan membantu mempromosikan jualan anda melalui nombor telefon semasa anda buat pendaftaran. (Agen kami di setiap negeri) Anda juga boleh jadi sepertinya. beli, promosikan, dapat untung. Kemudian beli lagi dan promosi lagi untuk dapat lagi banyak keuntungan.
Catat Ulasan