Jumaat, 28 Oktober 2016

PENERANGAN UTAMA

Terima kasih diatas minat anda untuk melihat akan Keberkesanan produk kami yang jauh lebih berkualiti dari produk minyak lintah yang ada dijual di internet dan blog yang mana mungkin anda pernah beli dan cuba sebelum ini tetapi kesannya tidak seberapa disebabkan kuantiti lintah yang digunakan adalah sedikit.

Kami mementingkan kualiti untuk dapatkan hasil yang cepat dengan gabungan perbagai bahan-bahan semulajadi seperti lintah paya asli 50% , belut liar 40% dan beberapa bahan-bahan rahsia lain. khasiat minyak lintah pada masa kini semakin popular, ia banyak dicari oleh kaum lelaki yang ingin meningkatkan prestasi kelelakiannya.

Lintah yang selama ini lebih dikenali sebagai haiwan yang menjijikkan lagi menakutkan kerana bintang yang mempunyai nama latin hirudomanilensis dan tergolong dari sejenis cacing dalam fillum annelida yang menghisap darah (hemotophagous) Meskipun bentuknya yang menjijikkan lintah sebenarnya adalah haiwan yang mempunyai banyak manfaatnya untuk kesihatan manusia.

Sejarah telah mencatatkan bahawa rawatan mengunakan terapi lintah sudah terkenal sejak beratus-ratus tahun yang lalu. Ia bermula dari zaman india kuno hingga yunani dan berlanjutan pada abad xvlll-xlx di amerika serta eropah.Terapi lintah telah digunakan sebagai kaedah perbagai rawatan kesihatan dan sangat berkesan sekali kerana zat yang terkandung pada lintah tersebut.

Minyak Lintah Asli Boleh Besarkan Alat Sulit Lelaki Dengan Berkesan.
Manfaat minyak lintah yang paling popular adalah kerana khasiatnya yang mampu dan boleh besarkan zakar lelaki malah telah digunakan oleh ramai orang kerana khasiat dari air liur lintah sangat berkesan sekali disebabkan adanya zat histamin.

Minyak Lintah Asli Boleh Meningkatkan Pristasi Seks Lelaki.
minyak lintah telah dipercayai ramai dapat meningkatkan daya tahan ejakulasi pra-matang lelaki kerana kandungan nitric oxide yang ada pada lintah mempunyai fungsi sebagai ramuan viagra dan hirudin untuk mencair & melancarkan pengaliran darah.

Minyak Lintah Asli Ini Memberikan Ghairah Seksual Pada Wanita.
libido atau ghairah seksual yang sangat rendah pada wanita dapat diatasi dengan minyak lintah paya asli kerana nitric oxide yang ada pada lintah boleh memberikan ransangan pada sistem saraf wanita dengan cara mengoleskan minyak ini pada bahagian faraj dan klitoris tersebut. Kesannya adalah serta merta.

Minyak Lintah Asli Boleh Besarkan Payudara Wanita.                                                                    melalui testimoni penguna yang telah mengunakan minyak lintah pada payudara dapat merangsang neuron motor hingga mampu memperbesarkan saiz payudara wanita dan mendapat ketegangan yang normal kembali jika dilakukan pada setiap hari.

Minyak Lintah Asli Boleh Merawat Luka.
minyak lintah dapat mengurangkan rasa sakit pada luka kerana adanya zat hyaluronidase yang berfungsi sebagai ubat bius (seperti digigit lintah dan tidak terasa sakit disebabkan zat hirudin yang ada pada air liur lintah menutupi rasa sakit dan seterusnya mencairkan darah dengan lebih cepat) selain itu juga dapat mempercepatkan sembuhnya luka.

Minyak Lintah Asli Boleh Merawat Flek & Jerawat. 
Salah satu khasiat minyak lintah adalah merawat bintik hitam dan jerawat pada wajah kerana dalam lintah terkandung zat hirudin untuk melancarkan pengaliran darah jika disapu dan digosok halus pada wajah pelahan-lahan dan pasti flek serta jerawat akan hilang dari muka secara beransur-ansur jika dilakukan setiap hari.

Minyak Lintah Asli Mampu Melambatkan Proses Penuan.
khasiat minyak lintah dapat mencegah premature atau penuaan kerana kandungan anti kolagen dalam lintah boleh melicinkan kulit kasar, mengetatkan kulit kendur dan berkedut jika digunakan setiap hari.

Mengapa Saiz Itu Penting?
Hasil statistik menyebutkan bahawa 67% dari jumlah peserta wanita mengaku bahawa mereka tidak merasa puas dengan saiz zakar pasangannya. Sedangkan 88% dari jumlah peserta lelaki mengaku bahawa mereka tidak mampu bertahan dalam waktu lama yang boleh membuat pasangan mereka mencapai orgasme ketika mereka sedang melakukan hubungan seks.Ejakulasi permatang adalah salah satu punca utama yang paling banyak terjadi pada lelaki terutama ketika lelaki telah mencapai usia tua.

73% daripada jumlah itu respondeh lelaki mengatakan bahawa mereka mengalami penurunan ereksi yang diakibatkan kerana pertambahan usia dan juga faktor makanan.Keberkesanan Minyak Lintah Untuk Jangka Masa Pangjang Sangat Baik Untuk Zakar. jika anda mengalami masalah-masalah dalam kehidupan seks anda cara ini mungkin boleh menyelesaikan masalah kehidupan seks dengan pasangan.

Fungsi utama minyak lintah ini adalah untuk menambah saiz menjadi besar, panjang dan memberikan kekuatan pada zakar serta melambatkan pancutan awal dan merawat lemah syahwat jika di amalkan setiap hari. Perlu anda tahu bahawa hasil daripada penggunaan minyak lintah ini adalah berbeza-beza antara satu sama lain dan kesannya anda boleh lihat dalam masa 20 minit penggunaannya.

Ketika anda mengunakan minyak lintah ini pastikan anda sapu minyak ini secukupnya di bahagian zakar merata hingga ke bawah telur zakar. Minyak yang dioles ini akan meresap dengan cepat jika anda sapukan minyak ini secukupnya pada bahagian tersebut dan dengan cara urutan yang betul serta memberikan tekanan urutan yang selesa pada bahagian zakar akan menjadikan pembuluh darah mengembang dengan menolak darah (mengurut) terus menerus ke depan kepala zakar untuk mendapatkan hasil yang optimum.

Selepas mengunakan minyak lintah ini jangan sesekali basuh zakar anda tunggu sehingga 4 jam untuk mendapatkan kesan yang cepat. Mengapa Kami Gunakan Lintah Liar Ini? Kerana kandungan zat histamin, nitric oxide, hirudin dan hyaluronidase yang terdapat dalam lintah liar lebih tinggi daripada lintah ternakan.

Kandungan zat yang terdapat dalam lintah ternakan dengan lintah liar adalah tidak sama ia seperti anda makan ikan keli ternakan dengan ikan keli liar dari dalam sungai rasa ikan keli sungai lagi sedap dan manis dari ikan keli yang dipelihara begitulah juga dengan lintah. Perbezaan mengunakan minyak lintah paya dari segi urutan sangat berbeza sekali apabila anda menggunakannya pada zakar keterlihatan urat dan kesannya pada zakar boleh dilihat dalam masa 5-20 minit pengunaannya.

zakar akan menjadi sangat keras malah urat serta lebar zakar akan lebih kembang dan besar sedikit daripada sebelumnya.Ini adalah satu tanda yang baik dan lagi lama anda mengurut secara teratur mengikut panduan urutan yang kami sertakan perubahan saiz akan bertukar dalam masa 1-2 minggu penggunaannya.Untuk kesan yang cepat sila ikut panduan cara urutan yang kami sertakan dengan betul dan lakukan urutan selama 1 jam setiap hari pada waktu pagi.

Jangan sesekali basuh zakar anda selepas melakukan urutan tunggu selama 4 jam selepas urutan dilakukan untuk mengelakan saluran darah dalam zakar menjadi kecut semula. Pengunaan yang berterusan selama sebulan boleh lihat perubahan pada zakar anda lebih panjang dan besar serta urat lebih timbul dari sebelumnya.
Perlu anda tahu bahawa perubahan yang berlaku dari segi saiz besar dan panjang tidak sama setiap individu ada yang lambat dan ada yang cepat.

Kelebihan Untuk Pengunaan Setiap Hari.
 melancarkan peredaran darah pada zakar.
 menguat & melancarkan lagi pancutan air mani.
 membesar & memanjangkan saiz zakar jika di amalkan selama 30 hari berturut-turut.
 menambahkan lagi rasa nikmat ketika bersama.
 menjadikan zakar keras lebih lama dari biasa. (Kesan serta merta selepas di urut)
 mengembangkan saluran darah pada zakar.
 membesar & menjadikan payudara wanita lebih tegang, selesa & aliran darah lebih lancar .
 memulihkan zakar yang lemah, kecil & kurang tenaga.
 mengatasi masalah pancutan awal jika di amalkan selama 30 hari.
 menaikan nafsu wanita jika di gosok pada bahagian klitoris wanita.

Jika anda berminat ingin mengunakan minyak lintah paya asli ini boleh pesan melalui saya dan berikan maklumat dari anda serta bayaran seperti di bawah ini. Semua bungkusan tidak ada siapa tahu dan selamat mengunakan pos laju. Barang akan sampai dalam masa 3-4 hari bekerja selepas bayaran anda disahkan.Panduan dan cara pengunaannya akan disertakan sekali bersama dengan produk dan kami akan berikan kepada anda nombor treking poslaju selepas pembayaran anda disahkan.Anda boleh semak nombor treking pos selepas sehari kami berikan nombor rujukan pos ini baru anda boleh kesan di mana produk yang diposkan.

Harga minyak lintah Asli RM60.00 satu botol 60ml
Semua bayaran mesti dibuat atas nama pengurus saya Cik Norhidayu Bt Muhamad melalui salah satu nombor akaun kami seperti dibawah ini.
👉 Maybank 163037243939
👉 Rhb bank 11301000433388

Selepas bayaran di buat sila whatsap slip bayaran bersama dengan butir-butir diri anda yang lengkap ke 0179156790 bersama poskod untuk kami poskan produk ini.Jika anda buat bayaran melalui banking in online sila hantar gambar sreenshot sama ada melalui pos atau whatsap dan tunggu pengesahan daripada kami.
Catat Ulasan